over pipoos

Maak plezier!

Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders.

Bij pipoos

• Kom je altijd op nieuwe ideeën;
• Kun je heerlijk creatief zijn;
• Kun je alles compleet vinden;
• Word je nog beter in je hobby;
• Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!”
• Maak je plezier

Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen?

Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Heb je een creatieve vriend(in) of familielid? Pipoos kan je helpen om een leuk cadeau te vinden of zelfs te maken! Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Bekijk de D.I.Y. ideeën en doe inspiratie op om zelf aan de slag te gaan. Pipoos helpt je graag in je zoektocht naar een fijne bezigheid die bij jou past!

Ons bedrijf

Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. In heel Scandinavië kom je de Panduro winkels tegen.
Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Het Panduro assortiment onderscheidt pipoos als hobbywinkel en maakt het een unieke winkel met een exclusief assortiment.

Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren door onze webshop en de medewerkers in de pipoos winkels.

Meer dan 8.000 hobbyartikelen

Het assortiment is uitgebreid en in elke hobby sterk vertegenwoordigd. Denk aan alles wat je nodig hebt om te tekenen en schilderen, haken en breien. Voor taarten en cupcakes, om persoonlijke sieraden te maken, voor scrapbooking, kaarten maken en home deco. En uiteraard voor en met je kinderen knutselen. Ons brede assortiment is up-to-date en groeit mee met de laatste trends en ontwikkelingen op hobby-gebied.

 

Pipoos heeft in Nederland, en ook in de winkels in Vlaanderen, het beleid dat alle artikelen uit het assortiment die scherp zijn en/of als wapen kunnen worden gebruikt, in beginsel niet zullen worden verkocht aan klanten onder de 16 jaar. Bij twijfel kunnen medewerkers van pipoos vragen om een bewijs van identificatie.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen